За Графика Плус

Историја на компанијатаГрафика Плус е основана во 2000 г. во Скопје, од кога и бележи постојан раст и развој.

Континуирано се надоградува и модернизира производниот погон, а со цел задоволување на потребите на пазарот.

Денес можеме со задоволство да истакнеме дека се бориме помеѓу најуспешните во браншата во Македонија.

 

Врати се назад