Технологии

Laser GS1280

Со овој ласер се добиваат брзо изработени и прецизни решенија.

 

Димензија на ласерот: 1200 х 800мм

Максимална дебелина на материјал: 80мм

Минимална дим.на карактер: 1мм х 1мм

Формат на фајл: Ai, Plt, Cdr, Dxf Dst, Nc, Bmp, Jpg

Материјали погодни за ласер: материјали на ПВЦ база, клирит, плексиглас, медијапан, картон.

Назад кон технологии