Технологии

Summa Cutter

Сите ваши идеи може да се реализираат благодарение на прецизниот катер Summa.

Овој kатер е погоден за сите видови ламинатни и трансфер фолии, како печатени така и непечатени фолии.

 

Брзина на сечење: 800 MM/S AXIAL MAXIMUM
1131 MM/S RADIAL MAXIMUM

Назад кон технологии