Промоции

Економик банери за промоции

Квик банер 80х200, 90х200, 100х200 цм

Понудата вклучува печатење на церада Фронтлит 440гр.

и економик механизам.

Нема огранишувања со количини за нарачка.

Доставете ваше барање со точна димензија и количина за банери

и ќе ви ја испратиме нашата најповолна понуда.

 

Назад кон промоции