Промоции

Постер за 199 Ден.

Печатење на постер 480х680 мм за 199 Ден.

Дирекно печатење со УВ бои на биомат хартија

со резолуција 720х720 dpi.

Минимум нарачка: 5 постери

Назад кон промоции