Промоции

НОВО - P.O.S. Tribeca

Самостоечки тотем Tribeca

Изработен од дирекно печатен картон од 4мм. со димензија 50цм ширина, 185цм висина, 58цм длабочина .

Изработен е од 4 секции со по 3 страни. Димензијата на една секција е 50х50цм

Лесно се склопува, тежи 1.8кг.

Назад кон промоции