Промоции

НОВО - P.O.S. Sidney

Самостоечки тотем Sidney

Изработен од дирекно печатен картон од 4мм. со димензија 60цм ширина, 200цм висина, 35цм длабочина 

Лесно се склопува, тежи 1.8кг.

 

Назад кон промоции