Промоции

1000 Визит карти за 999 ден.

Висококвалитетен, едностран, дигитален принт на визит карти, на 300гр. коутиран Кунздрук -мат

Димензијата е 86х54цм.

Понудата важи само за само еден дизајн и само за количина од 1000 парчиња.

Дизајнот го обезбедува нарачателот.

Во цената не е пресметан ддв.

Назад кон промоции