Промоции

1000 флаери за 3890 денари

• Печатење на 135гр кунздрук

• Интензивни бои

• Брза изработка

• Печатење во сите формати

• Мат или сјаен финиш

• Понудата се однесува на еден тип на дизајн

                                        • Во цената не е пресметан ддв

Назад кон промоции