Промоции

1000 меморандуми за 3490 денари

• Печатење на 90гр. офсетна хатртија
• Интензивни бои
• Премиум квалитет
• Брза изработка
• Понудата се однесува за едностран печат и за еден тип на дизајн
• Клиентот го обезбедува дизајнот
                                      • Цената е без пресметан ддв
 

Назад кон промоции