Промоции

Ѕидни декорации

Традиционалниот тапет заменете го со сосема поинаква декорација со ваш креативен печат. 

 

Во понудата е вклучено печатење ваш посакуван дизајн на самолплива фолија или тапет, погодни

за обложување на ѕидни површини, отпорни на вода и средства за чистење и монтажа на истата.

 

Персонализирајте го просторот во кој работите, живеете или уживатe, со делумно или целосно прекриени површини. 

 

 

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Назад кон промоции