Промоции

Слики на канвас платно

Слика на канвас платно, затегнато на блинд рамка е совршено решение за оплеменување на вашиот простор.

Внесете топлина и збогатете го вашиот простор, било да е вашиот дом илиделовен простор, канцаларија или дневна соба. Сликата на канвас платно, оптегнато на блинд рамка е совршено решение кое ќе ви пружи огромно задоволство секогаш кога ќе престојувате во просторијате каде што е монтирана.  Ќе се чуствувате како да сте во нова дневна соба, канцаларија или спална, уживајќи во својата омилена илустрација, репродукција на уметничко дело  или фотографија.

 

Уживајте во репродукција на уметнички дела кои порано можеле да си ги дозволат само кралеви...

 

Покрај тоа што влијаат на нашиот живот и ни ги разубавуваат моментите, работите со кои го декорираме просторот, кажуваат доста за нас. Затоа набавете најквалитетни графики во висока резолуција со омилената позната личност, сцена од филм, пејсаж или репродукција на некој познат сликар. 

 

 

                 

 

 

Но, секако нешто што не прави многу среќни се нашите омиленуи стари фотографии.  

 

 

               

 

Направете нешто за себе, за вашата девојка, за мајка ви, или за другарите и набавете прекрасен подарок за драги личности.

 

Како се изработува:

Канвас платното се печати со еколошки бои, во висока резолуција од 1440 х 1440 dpi. и се оптегнува на рамка со дебелина 2.5 ц м. Можете да ја развиете вашата креативност и да направите слика од повеќе делови или колаж од повеќе фотографии.

         

 

                    

 

 

ПОБАРАЈ ПОНУДА 

Назад кон промоции