Промоции

Брендирана картонска кутија со дизајн по ваша желба

Картонска кутија за складирање и транспорт  со капак

Овие кутии се идеални за секојдневна употреба , како за складирање канцалариски и архивски материјали во канцаларии така и за складирање во домашни услови.

Дизајнот е по желба на нарачателот. Складирањето сега претворете го во забава користејќи кутии со ваш дизајн.

- изработени од 3-слоен картон, дигитално печатен од надворешната страна

- дупли страници за поголема издржливост

- идеална за дополнување на вашиот корпоративен имиџ

-стилски додаток во домашните простории

-практична и лесна за преместување и транспорт

Доставете барање за понуда. 

Назад кон промоции