Производи / Материјали во ролна

ПВЦ Меш

ПВЦ Меш е специјално провидно платно погодно за солвентен печат. Неговата провидна текстура овозможува провев на воздух па затоа се користи за заштита на згради а сепак не го запира дотокот на светлина и воздух.    

Поради својата поесбна структура и речиси без тежина, ова платно е идеално за надворешно рекламирање.

 

  • Добра апсорпција на боја
  • Добра вентилација и пропустливост на светлина
  •  Добра цврстина и еластичност

Погодно за:

  •  Омотување на згради со реклама и омотување на скелиња
  • Рекламна ограда
  •  Внатрешни дисплеи
  •  Билборди
  •  Градежни објеки

Врати се назад

Поврзани услуги

Џамбо билборди

Поради потребата од доминација на надворешниот маркетинг простор на нашите клиенти, печатиме билборди во големи - JUMBO формати, наменети за надворешно рекламирање.

Не постои височина која не можеме да ја достигнеме, возможна монтажа на ...

Поврзани технологии

HP Scitex XL 1500

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трај ...

Vutek QS3220

VUTEK QS 3220 е принтер погоден за директен печат врз плочести материјали, како и материјали од ролна. Максимално ги оптимизира користењето на бои и просторот за печатење.

Создава висококвалитени принтови, каде се бара острина на сликата ...