Производи / Материјали во ролна

Камионска Церада

Камионска церада е ПВЦ платно со голема тежина на м2 за поголема трајност и издржливост. 

Дсостапна димензија:  3m x 50m

- Тежина : 900 gr
- Печат на една страна
- Погодна за печат со солвентни и еко-солвентни УВ бои
- Соодвтена доарботка за различен тип на камион

Врати се назад

Поврзани услуги

Камионски церади

Камионските церади се изработуваат со дирекно печатење на висококвалитетна 990гр. ПВЦ церада и соодветна доработка, како шиење, лепење, ставање окца, вметнување метални држачи. 

Камионската церада погодна е за печатење со солве ...

Поврзани технологии

HP Scitex XL 1500

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трај ...

Allwin Sol 320

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трај ...

Vutek QS3220

VUTEK QS 3220 е принтер погоден за директен печат врз плочести материјали, како и материјали од ролна. Максимално ги оптимизира користењето на бои и просторот за печатење.

Создава висококвалитени принтови, каде се бара острина на сликата ...