Производи / Материјали во ролна

Банер блок-аут

Блокаут ПВЦ банер е погоден за солвент дигитален принт. Црниот вметнат слој и посебната површинска обработка го прават овој материјал 100% непровиден, а со тоа и погоден за различен принт на двете страни, со што добивате економичен материјал. Со своите одлични својства, како добро впивање на боја, одличната флексибилност и трајност, ПВЦ Блокаут се користи како за внатрешно така и за надворешно рекламирање.

Карактеристики:

  •  Можност за принт на двете страни, без провидност.
  • 100% непровидност

Погоден за:

  • Билборди
  • Банери
  • Дисплеи за надворешна и внатрешна употреба

Врати се назад

Поврзани услуги

Брендинг

Графика Плус располага со најсовремени машини за дигитален широкоформатен солвентен и УВ принт. Тоа овозможува печатење и монтажа на мали и големи графички решенија за вашиот штанд, изложбен или продажен простор, излог и слично.

Нашите д ...

Џамбо билборди

Поради потребата од доминација на надворешниот маркетинг простор на нашите клиенти, печатиме билборди во големи - JUMBO формати, наменети за надворешно рекламирање.

Не постои височина која не можеме да ја достигнеме, возможна монтажа на ...

Поврзани технологии

HP Scitex XL 1500

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трај ...

Vutek QS3220

VUTEK QS 3220 е принтер погоден за директен печат врз плочести материјали, како и материјали од ролна. Максимално ги оптимизира користењето на бои и просторот за печатење.

Создава висококвалитени принтови, каде се бара острина на сликата ...

Allwin Sol 320

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трај ...