Производи / Материјали во ролна

Банер Беклит

Беклит ПВЦ банерите добиват ефект при осветлување и затоа се одлични за свртување на вниманието на потенцијалните купувачи. Тие се направени од лесни материјали и се погодни за монтажа и демонтажа.

Овој банер е погоден за монтажа на осветлени рекламни тела. Отпорни се на временски услови и долготрајни. Тоа е поради составот на банерот кој е од полиестер. Погодни се за печат со солвентни бои.

  • Достапен во сјајна и мат варијанта
  • Тезина: 440 гр.
  • Погоден за солвен т и екосолвент печатење
  • Достапен во огноотпорна варијанта

Погоден за:

  • Мегалајти - осветлени билборди
  • Светлосни тела
  • Внатрешни и надворешни дисплеи

Врати се назад

Поврзани услуги

Мегалајти

Мегалајтите се надворешни рекламни тела кои добиват ефект при осветлување и затоа се одлични за свртување на вниманието на потенцијалните купувачи не само преку ден туку и навечер.

Тие се печатат на лесни материјали како ПВЦ Беклит банер ...

Светлосни реклами

Светлосната реклама е најважната инвестиција во вашиот бренд. Светлосните реклами служат за да го свртат вниманието на клиентите кон вас, кон вашиот бренд или производ. Можностите се тука неограничени и даваат мочност за иразботка на 3Д букви, све ...

Поврзани технологии

HP Scitex XL 1500

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трај ...

Vutek QS3220

VUTEK QS 3220 е принтер погоден за директен печат врз плочести материјали, како и материјали од ролна. Максимално ги оптимизира користењето на бои и просторот за печатење.

Создава висококвалитени принтови, каде се бара острина на сликата ...

Allwin Sol 320

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трај ...