Производи / Материјали во ролна

Банер Фронтлит

ПВЦ Банер Фронтлит е погоден за сите принтери и бои на солвентна и еко-солвентна база. Специјалниот површински слој го оптимизира нанесувањето на боја и репродукцијата на боја со цел долготрајни и одлични принтови.

Поради одличната отпорност на микроби и отпорноста кон стареење, Фронтлиот е погоден за надворешно рекламирање, како и за внатрешно. Достапен е во повеќе дебелини, како и различни транспарентности во зависот за потребата од осветлување.

  • Тежина : 450 - 660 gr
  • Достапен во мат и сјајна варијанта.
  • Отпорен на временски услови (UV зрачења, дожд, мраз).
  •  Достапен во огноотпорна варијанта.


Погоден за:

1. Билборди, Џамбо билборди со предно осветлување

2. Декорации за саемски штандови

3. Надворешни и внатрешни дисплеи

Врати се назад

Поврзани услуги

Брендинг

Графика Плус располага со најсовремени машини за дигитален широкоформатен солвентен и УВ принт. Тоа овозможува печатење и монтажа на мали и големи графички решенија за вашиот штанд, изложбен или продажен простор, излог и слично.

Нашите д ...

Џамбо билборди

Поради потребата од доминација на надворешниот маркетинг простор на нашите клиенти, печатиме билборди во големи - JUMBO формати, наменети за надворешно рекламирање.

Не постои височина која не можеме да ја достигнеме, возможна монтажа на ...

Поврзани технологии

HP Scitex XL 1500

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трај ...

Allwin Sol 320

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трај ...

Vutek QS3220

VUTEK QS 3220 е принтер погоден за директен печат врз плочести материјали, како и материјали од ролна. Максимално ги оптимизира користењето на бои и просторот за печатење.

Создава висококвалитени принтови, каде се бара острина на сликата ...