Производи / Дигитално печатење

Етикети / Хартиени

Печатење на налепници во сите димензии

Печатење на самолеплива хартија, со мат или сјаен финиш

Еднострано печатење

Доработка: катирање

 

Врати се назад

Поврзани технологии

XEROX DC 242

XEROX DC 242 е повеќенаменски професионален принтер за печат во табаци. Совршен е за исполнување на бизнис потреби од визит карти, признанија, дипломи, брошури..

 

Техничка спецификација:

Печат во табаци со макс. ...