Производи / Материјали во ролна

Каст фолија / Avery 1900Mpi Latex

Долг век на траење - Полесна апликација - Висока прилагодливост
Каст фолијата е одличен избор за деликатни графички решенија, каде е потребна висока прилагодливост и еластичност на фолијата.

MPI 1900 е сега достапна во Еasy Apply технологија за максималнo вадење на воздушните меурчиња. Со користење на соодветен ламинат, може да се изработат одлични брендинзи за возилата со многу облини. како и за други 3Д површини.

Технички карактеристики:

-Одлична прилагодливост за деликатни 3Д апликации
-Одличен принт со УВ, солвент или еко-солвентни бои
-Високосјајна или мат варијанта за бараниот ефект
-Побрза, полесна  апликација со Еasy Apply технологија
-Долготрајност на фолијата до 4г. кога е принтана и 7г. кога не е принтана
-ICS Performance Guarantee trouble-free printing

Врати се назад

Поврзани услуги

Брендирање на возила

Автопаркот на една компанија може да биде ефикасно средство за реклама, коешто не е ограничено од рекламен период или место. Нашиот професионален тим се грижи вашата уникатна визија да биде пренесена на брендираните возила.

Добрата извед ...

Поврзани технологии

Hp DesignJet LP 25500

Латекс принтерот HP DesignJet LP 25500 произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

...

Epson SC30610

Овој принтер произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

Овој принер гарантира ...