Производи / Дигитално печатење

Воблер

Печатење на воблери во сите димензии

Печатење на хартија од 150гр па се до 300гр. според вашето барање, со мат или сјаен финиш

Можност за еднострано или двострано печатење

Доработка: пластифицирање, штанца, додаток-плозирна лента, додаток-дуплофан

 

 

Врати се назад