Производи / Дигитално печатење

Книга

Печатење на книги во сите димензии, стандардни или нестандардни

Печатење на соодветна хартија според вашето барање, 300гр. сјајна или мат хартија за корици

Печатење во фул-колор

Доработка: комплетна

 

Врати се назад