Производи / Дигитално печатење

Постер

Печатење на постери во сите димензии, стандардни или нестандардни

Печатење на хартија од 115гр па се до 300гр. според вашето барање, со мат или сјаен финиш

Можност за еднострано или двострано печатење

 

Врати се назад

Поврзани технологии

HP Scitex XL 1500

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трај ...

Epson SC30610

Овој принтер произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

Овој принер гарантира ...