Производи / Дигитално печатење

Брошура

Печатење на брошури во сите формати, стандардни или нестандардни

Различен квалитет на хартија според вашето барање, со мат или сјаен финиш

Можност за еднострано или двострано печатење

Доработка: Пластифицирање, хефтање, лепење, штанца..

Врати се назад

Поврзани технологии

XEROX DC 242

XEROX DC 242 е повеќенаменски професионален принтер за печат во табаци. Совршен е за исполнување на бизнис потреби од визит карти, признанија, дипломи, брошури..

 

Техничка спецификација:

Печат во табаци со макс. ...