Производи / Дигитално печатење

Флаери

Печатење на вашите флаери во сите формати, стандардни или нестандардни

Различен квалитет на хартија според вашето барање, со мат или сјаен финиш

Доработка: превиткување, штанца..

Врати се назад

Поврзани технологии

XEROX DC 242

XEROX DC 242 е повеќенаменски професионален принтер за печат во табаци. Совршен е за исполнување на бизнис потреби од визит карти, признанија, дипломи, брошури..

 

Техничка спецификација:

Печат во табаци со макс. ...