Производи / Дигитално печатење

Визит карти

Дигитален принт на визит карти на 300гр. Кундзрук

Димензија: 88х56 мм

Двостран или едностран принт во една или во повеќе бои

Доработка: пластифицирање во мат или сјајна варијанта

Врати се назад

Поврзани технологии

XEROX DC 242

XEROX DC 242 е повеќенаменски професионален принтер за печат во табаци. Совршен е за исполнување на бизнис потреби од визит карти, признанија, дипломи, брошури..

 

Техничка спецификација:

Печат во табаци со макс. ...