Производи / Плочести материјали

Алубонд

Алубондот е интернационално препознатлив производ кој се користи во маркетингот за изработка на реклами и знаци, но и во градежништвото. Во ова време на голема конкуренција и пренатрупансот на пазарот, изклучително важно е да се биде забележан. 

Алубондот е композитен панел со премиум квалитет и е изработен од алуминиумски облоги и со внатрешноста од полиетилен преставуваат т.ен. сендвич панел.

Достапен е во повеќе бои и тоа стандардни и е покриен со 5год. гаранција.

Погоден за:

  • Изработка на светлосни реклами, тотеми, знаци
  • Разни екстериерни решенија за мали о големи објекти
  • ПОС дисплеи
  • ѕидни облоги, спуштени тавани и слично

Врати се назад

Поврзани услуги

Светлосни реклами

Светлосната реклама е најважната инвестиција во вашиот бренд. Светлосните реклами служат за да го свртат вниманието на клиентите кон вас, кон вашиот бренд или производ. Можностите се тука неограничени и даваат мочност за иразботка на 3Д букви, све ...