Производи / Материјали во ролна

Фолија / Avery 3000

Сјајна бела ПВЦ фолија одлична за принтање на принтер за широк формат. Погодна и трајна во надворешни услови со висок сјај за посупериорен изглед.

Лесна за аплицирање

Добра димензионална стабилност после монтажа
Економично решение за краткотрајни промотивни графики
Погодна за апликација на разни видови подлога

Технички карактеристики
Фолија: 90 micron gloss white monomeric calendered vinyl
Лепак: Permanent acrylic
Позадина: One side coated
Kraft paper, 140 gsm
Издржливост: Up to 3 years

Врати се назад

Поврзани услуги

Брендирање на возила

Автопаркот на една компанија може да биде ефикасно средство за реклама, коешто не е ограничено од рекламен период или место. Нашиот професионален тим се грижи вашата уникатна визија да биде пренесена на брендираните возила.

Добрата извед ...

Брендинг

Графика Плус располага со најсовремени машини за дигитален широкоформатен солвентен и УВ принт. Тоа овозможува печатење и монтажа на мали и големи графички решенија за вашиот штанд, изложбен или продажен простор, излог и слично.

Нашите д ...

Поврзани технологии

Hp DesignJet LP 25500

Латекс принтерот HP DesignJet LP 25500 произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

...

Epson SC30610

Овој принтер произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

Овој принер гарантира ...