Производи / Плочести материјали

Лексан

Лексан поликарбонатни плочи се карактеризираат со:

  • двострана UV-заштита,
  • многу мала тежина,
  • екстремно висока ударна отпорност,
  • штедење на енергија,
  • одлична термоизолација,
  • одлична светлопропустливост,
  • отпорност на жолтеење,
  • самогасиви и многу тешко запаливи,
  • одлични термоформирачки својства.

Од конзерватории, комерцијални оранжерии, базени и куќни апликации, па сé до индустриски објекти, канцеларии, трговски центри и фудбалски стадиони, оваа лепеза на производи помага да се обезбеди врвно, квалитетно и лесно постаклување и покривање.

10-годишна ограничена гаранција против кршливост, претерано жолтеење и губење на светлопропусливоста.

Врати се назад

Поврзани технологии

Vutek QS3220

VUTEK QS 3220 е принтер погоден за директен печат врз плочести материјали, како и материјали од ролна. Максимално ги оптимизира користењето на бои и просторот за печатење.

Создава висококвалитени принтови, каде се бара острина на сликата ...