Производи / Плочести материјали

Плексиглас во боја

Плексигласот преставува екструдирани или лиени акрилни плочи, кои се карактеризираат со:

 • нормална или текстурирана површина,
 • провидни или непровидни,
 • лепеза на бои,
 • дебелина од 1,5 до 12 мм,
 • лесни се,
 • добри оптички својства и изворедна провидност,
 • високо квалитетна површина,
 • одлична функционална стабилност,
 • може да се користат во допир со храна,
 • добра отпорност на стареење и временски услови,
 • рециклирачки

Во областа на рекламирањето нивната намена е доста широка, од изработка на светлосни реклами, малку или повеќе сложени решнија како за надворешно така и за внатрешно рекламирање, погодни за задно и предно осветлување, погодни за доработка како виткање и обликување, каширање и слично.

Врати се назад

Поврзани услуги

Ласерски производи

Со помош на ласер можеме да добиеме најпрецизно изработени производи.

Прецизноста на нашиот ласер и можноста за обработка на различни материјали , овозможува изработка на голем број на готови производи по желба на клиентите, но и доста п ...

Светлосни реклами

Светлосната реклама е најважната инвестиција во вашиот бренд. Светлосните реклами служат за да го свртат вниманието на клиентите кон вас, кон вашиот бренд или производ. Можностите се тука неограничени и даваат мочност за иразботка на 3Д букви, све ...

Поврзани технологии

Laser GS1280

Со овој ласер се добиваат брзо изработени и прецизни решенија.

 

Димензија на ласерот: 1200 х 800мм

Максимална дебелина на материјал: 80мм

Минимална дим.на карактер: 1мм х 1мм

Формат на фајл: ...