Производи / Плочести материјали

Форекс

Форексот е плочест материјал специјално дизајниран за потребите во полето на дигитално печатење. Екстремно лесен со оглед на изгледот и изработката, тој  е бел, мазен, што дава површина идеална за печатење и одличен резултат, посебно за директен дигитален печат.

Поради неговата површинска структура, го оптимизира нанесувањето и потрошувачката на бои.

Форексот е погоден за изработка на реклами како за краткотрајни така и з долготрајни цели и преставува едно од поекономичните решенија за вашите реклами.

Дотапен е во различни дебелини поцнувајки од 3mm, и максимална дим. на табли од 2000x3000mm

Погоден за:

 • Надворешни и внатрешни реклами
 • наменет за краткотрајни и за долготрајни макректинг проекти
 • Еластичен и отпорен на временски и технички влијанија
 • Погоден за директен печат
 • Доработка:
  • Сечење по димензии и форми
  • Каширање
  • Вградување

Врати се назад

Поврзани услуги

Сталажи

Зошто сите маркетиншки вложувања на различни медиуми доколку вашиот производ не е воочлив на самото место на продажба?

Со цел подобрување на продажбата и свртување на вниманието на последната алка од синџирот на маркетиншката кампања ...

Светлосни реклами

Светлосната реклама е најважната инвестиција во вашиот бренд. Светлосните реклами служат за да го свртат вниманието на клиентите кон вас, кон вашиот бренд или производ. Можностите се тука неограничени и даваат мочност за иразботка на 3Д букви, све ...

Поврзани технологии

Vutek QS3220

VUTEK QS 3220 е принтер погоден за директен печат врз плочести материјали, како и материјали од ролна. Максимално ги оптимизира користењето на бои и просторот за печатење.

Создава висококвалитени принтови, каде се бара острина на сликата ...