Производи / Плочести материјали

Картон

Картонот е уникатен материјал изработен 100% од рециклирана хартија. Тој преставува саќе од пресуван картон обложено со картонска облога. Тој е прогласен за еден од најеколошките материјали. При негово производство не се користат скапоцени материјали а може да се рециклира како обична хартија. Структурата на саќе дозволува тој да биде производ со поголем волумен со употреба на доста помалку материјал.

Рекламните материјали изработени од картон  не се штетни за природата и се разградуваат доста брзо. Шроизводството е со високоенергетска ефикасност, коешто води до значително пониски емисси на јаглерод диоксид, во однос на ПВЦ материјалите.

 Благодарене на структурата, картонот е прилично изржлив на притисок што го прави погоден за различни конструкции. Истовремено материјалот е многу лесен па затоа може да биде лесно транспортиран и инсталиран.

Картонот може да се сретне под различни имиња кои најчесто зависат од производителот.

Технологијата со која ние располагаме, дозволува директен печат на површината и обработка потребна за реализирање на готов и целосен проект.

Врати се назад

Поврзани услуги

Сталажи

Зошто сите маркетиншки вложувања на различни медиуми доколку вашиот производ не е воочлив на самото место на продажба?

Со цел подобрување на продажбата и свртување на вниманието на последната алка од синџирот на маркетиншката кампања ...

Производи од картон

Картонските табли се изработени од рециклирана хартија, во три слоја: пресувано саќе од картон и надворешни картонски облоги.

Како еден од најеколошките производи, којшто може да се рециклира, но и доста економичен, доста е погоден з ...

Поврзани технологии

Vutek QS3220

VUTEK QS 3220 е принтер погоден за директен печат врз плочести материјали, како и материјали од ролна. Максимално ги оптимизира користењето на бои и просторот за печатење.

Создава висококвалитени принтови, каде се бара острина на сликата ...