Производи / Материјали во ролна

Блу-бек хартија

Блубек, или т.н. хартија со син грб е наменета за надворешна употреба, но секако и за внатрешна употреба. нејзината специјална површина овозмошува оптимална абсорпција на боја, а со тоа и полн ефект на рекламната порака.

Техничка спецификација:

  • Тежина: 115 g/m2.
  • Син грб за лесна апликација со лепак

Погодна за:

  • Билборди
  • Рекламни табли со лимена или друга мазна површина

 

Врати се назад

Поврзани услуги

Џамбо билборди

Поради потребата од доминација на надворешниот маркетинг простор на нашите клиенти, печатиме билборди во големи - JUMBO формати, наменети за надворешно рекламирање.

Не постои височина која не можеме да ја достигнеме, возможна монтажа на ...

Поврзани технологии

HP Scitex XL 1500

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трај ...