Производи / Материјали во ролна

Сити лајт хартја 160 гр.

Ситилајт хартијата е специјално изработена со квалитетен завршен слој што овозможува одлични карактеристики за дигитален принт.

Доста е погодна е за помали, осветлени рекламни тела поради соодветнатат транспарентност на хартијата.

Во маркетингот се користи како економично речение за краткотрајни кампањи.

 

  • Густина: 160гр./м2
  • Мат финиш
  • Погодна за печат со солвентни бои
  • Намена за ситилајти, скрол-системи, постери и слично
 

Врати се назад

Поврзани технологии

HP Scitex XL 1500

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трај ...

Hp DesignJet LP 25500

Латекс принтерот HP DesignJet LP 25500 произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

...

Epson SC30610

Овој принтер произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

Овој принер гарантира ...