Производи / Материјали во ролна

Канвас

Канвас е специјално ткаена ткаенина погодна за принт, брзо се суши, отпорна е напукнување и трајна. Овозможува високосјајни бои во висока резолуција, кои не избледуваат .

Нејзината намена е печат и репродукција на слики и декорации за внатрешна употреба со квалитет на професионален цртеж/слика.

Погопдна за печатење на Латекс принтер со ниско-солвентни бои.

Погодна за:

  • Арт банери
  • Репродукции на слики
  • Прозорски графики

 

Фотографиите од вашиот апарат, пренесте ги на Канвас платно:

 

 

Внесете уметнички печат во просторот со галерија од стари слики:

 

      

 

 

Изберете една од понуданите композиции, и создадете колаж каков што посакувате:

 

 

 

Врати се назад

Поврзани технологии

Hp DesignJet LP 25500

Латекс принтерот HP DesignJet LP 25500 произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

...

Epson SC30610

Овој принтер произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

Овој принер гарантира ...