Производи / Материјали во ролна

Фото хартија

Фото хартијата е погодна за печатење со фотореалистичен квалитет. Таа може да се рециклира.

Нејзината намена е разновидна, и придонесува за впечатлив фотореалистичен принт погоден за широк спектар на внатрешни графички решенија, како постери, дисплеи за дирекна продажба и декорации.

Доработка: Сечење според зададени димензии

Врати се назад

Поврзани технологии

Hp DesignJet LP 25500

Латекс принтерот HP DesignJet LP 25500 произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

...

Epson SC30610

Овој принтер произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

Овој принер гарантира ...