Производи / Материјали во ролна

Фолија / Avery 500 Series

Одлична за принтање на принтер за широк формат. Погодна и трајна во надворешни услови. Висок сјај за посупериорен изглед и лесна за аплицирање

Добра димензионална стабилност после монтажа

Економично решение за краткотрајни промотивни графики

Погодна за апликација на разни видови подлога

Врати се назад

Поврзани услуги

Брендинг

Графика Плус располага со најсовремени машини за дигитален широкоформатен солвентен и УВ принт. Тоа овозможува печатење и монтажа на мали и големи графички решенија за вашиот штанд, изложбен или продажен простор, излог и слично.

Нашите д ...

Брендирање на возила

Автопаркот на една компанија може да биде ефикасно средство за реклама, коешто не е ограничено од рекламен период или место. Нашиот професионален тим се грижи вашата уникатна визија да биде пренесена на брендираните возила.

Добрата извед ...

Поврзани технологии

Epson SC30610

Овој принтер произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

Овој принер гарантира ...

Hp DesignJet LP 25500

Латекс принтерот HP DesignJet LP 25500 произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

...

Summa Cutter

Сите ваши идеи може да се реализираат благодарение на прецизниот катер Summa.

Овој kатер е погоден за сите видови ламинатни и трансфер фолии, како печатени така и непечатени фолии.

 

Брзина на сечење: 800 MM/S AX ...